W ie zijn wij

Vanderwal & Joosten bestaat uit een enthousiast en deskundig team van medewerkers die op verschillende polissen inzetbaar zijn. Daarbij zoeken de experts altijd naar een praktische benadering van zaken en vindt bij de complexere schadegevallen door de kleinschaligheid van het bedrijf eenvoudig uitwisseling van kennis en ervaring plaats tussen experts met verschillende technische en/of juridische achtergronden.
Vanderwal & Joosten is een platte organisatie met korte lijnen waar kwaliteit en een snelle afwikkeling voorop staan. De afgelopen jaren hebben wij een stabiele groei doorgemaakt en zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende schade-expertisebureaus van het land. Dit hebben wij mede te danken aan onze hands-on mentaliteit en de ISO-certificering die wij in 1996 hebben verkregen.
Naast de aandacht voor een goed kwaliteitsbehoud staan wij stil bij de voortdurend technische ontwikkelingen. Wij proberen onszelf op het gebied van automatisering constant te verbeteren. Zo waren wij al in een vroeg stadium aangesloten op het voor de co-assurantiemarkt ontwikkelde eABS communicatienetwerk. En door middel van onze online database, eClaim oNline, blijven onze klanten gemakkelijk op de hoogte van de stand van zaken in een dossier.
Informatie over de expertise van de mensen die bij ons werken kunt u hier vinden.