Property-team binnen VWJ een feit!

Property-team binnen VWJ een feit!
Property-team binnen VWJ een feit!

Nadat de property-afdeling van Vanderwal & Joosten met de komst van Rob Vigelius in 2014 al de nodige vorm en structuur heeft gekregen, is deze afdeling met de komst van Marck Latten en Gijs de Bruin verder uitgebreid. De property-afdeling heeft hiermee alle gewenste disciplines in huis en kan hierdoor alle soorten property schade voor opdrachtgevers, op de voor VWJ bekende standaard, behandelen. Voor de technische zaken kunnen opdrachtgevers nu terecht bij het team Rob Vigelius, Marck Latten, Remco Poth, Sydney Boogaard, Paul Joosten, Adrie Vos en Martin Brockhus. Voor opstal- en bouwkundige zaken staan Gijs de Bruin en Rudie van Veen, tezamen met hun AVB- en CAR-collega's, tot uw beschikking. Voor zaken met een bedrijfsschade belang kunnen opdrachtgevers terecht bij drs. Jan Joling (Joling BV), met wie VWJ een exclusieve samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten. De heer Joling kan op zijn beurt een beroep doen op het samenwerkingsverband Joling/Koestering waarvan Ger Koestering, naast Jan Joling, de grote roerganger is.

Vanderwal & Joosten is in de loop van 2014 ertoe overgegaan haar werkgebied te verbreden en uit te breiden met (industriële) brandschades. Met de komst van genoemde experts is voor Vanderwal & Joosten het al langer gewenste property-team een feit.

"De markt vraagt om alternatieven voor het bestaande aanbod, zodat men meer keuzemogelijkheden heeft", aldus directeur Gerrit Taal.

date_range Gepubliceerd op 21-03-2016 16:29
person Maike Huisman
visibility Views: 114
chat Reacties: 0
thumb_upLikes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren